keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

SANOISTA SEKAISIN

VALTAKUNNALLNEN SANATAIDEVIIKKO 12. - 16.9.2011


Sanat, mielikuvitus ja kieli - Sanataideviikko on tapahtuma jota et halua jättää väliin! Suomen sanataideopetuksen seura kutsuu jälleen kouluja sekä lasten ja nuorten kerhoja viettämään sanataideviikkoa!

Vuoden teema on Sanoista sekaisin ja se kertoo miten työskennellä sanojen parissa luovasti ja nauttien! Miksei viettää unohdettujen sanojen juhlapäivää ja siten kullata tavallisen arkisen maanantain? Voit myös tehdä näyttelyn jossa hassunhauskat kertomukset täyttävät kokonaisen huoneen tai vaikkapa puunlatvan! Miltä kuulostaa levittää iloa ja ihmetystä kaupungissa, jossa asut jättäen sanakepposia toisten takintaskuihin tai lähettää sadoittain suosikkisanoja ilmapalloissa, jotka lentävät ilta-aurinkoa päin. Mielikuvituksen avulla kaikki on mahdollista, joten ryhdy suunnittelemaan ryhmäsi tai luokkasi kanssa jo tänään ja ilmoita ohjelmanne meille! Sanataideviikon osallistujaikäryhmää ei ole tarkkaan rajattu, vaan toimijat voivat itse päättää, tarjotaanko touhua esimerkiksi päiväkotiryhmille, koululuokille tai vaikkapa perheille.
Lähetä ohjelmaideasi (max 300 merkkiä) 31.8.2011 mennessä sähköpostiosoitteeseen sanataideviikko[at]gmail.com. Kaikki ohjelmaideat esitellään SSOS:n sivuilla, näin ne saavat näkyvyyttä. Suomen sanataideopetuksen seura myöntää luoville ideoille palkkioksi tai kannusteeksi jännittäviä sanataidearkkuja ideasuunnitelmia vastaan.

Terveisin Suomen sanataideopetuksen seura ry ja Sanataideviikkon vastaava Michelle Mattfolk(michelle.mattfolk [at]sydkusten.fi)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti